zaterdag 5 juli 2008

Santa Rosa de Copan

Gistermiddag, net toen ik van plan was in het centrum te gaan internetten, begon het lang keihard te regenen... zo'n uur of 2. Tja, aangezien ik nog geen paraplu heb gekocht, besloot ik maar binnen te blijven. Daar zit je dan, in een leeg appartement. Nou, da's niet helemaal waar: het is gemeubileerd: ik heb een ijskast en gasfornuis. Het bed en de tv (die het nog niet doet), zitten er nog niet bij. Dus ach, ik kan slapen en eten. Ziet er toch gezellig uit, of niet? ;-)Maar ik heb wel een balkon met een mooi uitzicht!En ik woon op loopafstand van het centrum. Oke, het centrum... je hebt 1 hoofdstraat, laten we het de dorpstraat noemen. En daar omheen zitten alle winkels, het parque central, de kerk, etc.. Ik heb nog niet alles gevonden, maar dat komt nog wel. Verder heb ik ook kunnen zien waarom de stoepen zo enorm hoog zijn: na een regenbui kun je daar tenminste nog droog op lopen. Goed afvoersysteem dus voor het water.... Santa Rosa ligt midden in de bergen, dus het water stroomt naar beneden tijdens een regenbui.
Je wordt hier niet zo enorm nagestaard door iedereen als in de Filipijnen, waar je soms dacht dat er misschien vogelpoep op je hoofd zat ofzo, want waarom staarde anders iedereen je zo na? Maar nee, hier kijken ze wel op, maar lopen gewoon door. Alleen krijg ik veel sjans van de oudere mannen, da's wel erg grappig. Het heeft zo z'n charme ;-).

Nou, ik kan niet wachten tot ik aan de slag kan gaan! Nog even een teken van leven:


6 opmerkingen:

Ingrid zei

ik ben benieuwd hoe dat voetbalvel uitziet als er een wedstrijd is... mooie mannen??? anders word je toch gewoon voetbalvrouw?!!

Anoniem zei

Beate:
Leuk om mijn toekomstige vakantieadresje alvast te zien. Kan zó in de folder, ahum.
Las al dat Celeste op je zal drinken en dansen; vrees dat ik mee moet doen :-d .

Tot snel!!
X.

Anoniem zei

Denny:
Ziet er leuk uit hoor... Nu nog geen housekeeping nodig ;-) Ben benieuwd wat de rest je gaat brengen maar dat zullen we wel lezen :-p Moet ik denken aan opa's die je versieren :lol:

Anoniem zei

Celeste:
Leuk om foto's te zien. Gelukkig dat het niet zo is als in de Filippijnen want dan blijf je altijd zo'n toerist he!

Nou ik zal een dansje voor je maken vanavond en eentje op je drinken!

Liefs,

Celes

Wendy Wilbrink zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Marit:
Die aandacht van die oudere mannen....logisch! Je hebt toch gehoord dat je met zo één moet trouwen ;-)