dinsdag 6 januari 2009

Gelukkig nieuwjaar!


Jeetje wat is december snel voorbij gegaan... Voor m’n vakantie heb ik nog fulltime aan de communicatiestrategie voor EROC gewerkt en ik was dan ook erg opgelucht toen ik hem op m’n laatste werkdag netjes kon inleveren. En blij dat ik eindelijk vakantie had, want dat had ik hard nodig. De laatste weken waren qua werk enigszins stresvol omdat het totaal niet opschoot met de communicatiestrategie van ASONOG, onze email er wederom uitlag (en ik alle adressen en mails kwijt ben en 4 weken niks heb kunnen ontvangen), en Melissa me nog steeds niet had geholpen met toegang tot de website. En dus om complete frustraties te voorkomen, heb ik me op de strategie voor EROC gericht, waar een wonder werd gevraagd, maar ik uiteindelijk wel ver mee ben gekomen.

 

En dus was ik erg blij toen het 14 december was en ik naar San Pedro Sula kon gaan om Beate op te halen. Een week eerder vakantie dan de rest, omdat Melissa me de verkeerde vakantiedata had doorgegeven – ach ja, ik begin ook een week eerder met werken.


We hebben eerst heerlijk uitgerust in Utila – en natuurlijk gedoken! Oh, wat heb ik dat gemist...

Na een dagje bijkomen in Santa Rosa, zijn we een paar dagen naar Antigua, Guatemala gegaan om te shoppen en de vulkaan Pacaya te bezoeken. Dat shoppen was geweldig, onze tassen konden haast niet voller en de vulkaan was super om te beklimmen. We stonden 2 meter van de stromende lava, waar het bloedje heet was – snel die foto maken want m’n schoenen smelten!

 

Na Guatemala hebben we kerst in Santa Rosa gevierd, waar kerstavond belangrijker is dan Kerstdag. We moesten behoorlijk improviseren met de maaltijden, maar hebben uiteindelijk heerlijk gegeten en pakjesavond gehouden. 


Oud op nieuw hebben we in Copan Ruinas gevierd, samen met Bo die mee op reis moest omdat ik geen doggie-sitter had. Honden worden hier niet echt als huisdieren gezien zoals bij ons. Zo is de Toshi, de hond van m’n huisbaas, op mysterieuze wijze verdwenen (de huisbaas verdenkt zijn vrouw ervan Toshi te hebben verkocht) en is de hond van Marco laatst gedood doordat iemand gif in hun tuin had gegooid. Dus ik houd Bo maar zoveel mogelijk bij me. 


Verder heb ik eindelijk de ruines zelf gezien en het stadje Copan Ruinas. En ik moet zeggen dat ik blij ben dat ik in Santa Rosa woon – Copan Ruinas is iets te toeristisch voor me.

Na Copan heb ik weer afscheid moeten nemen van Beate (snik snik..) en gisteren weer aan het werk gegaan. Da’s weer even op gang komen na zo’n heerlijke vakantie! Deze maand wil ik werken aan de website en een nieuw email systeem voor ASONOG. Ik ben weer helemaal opgeladen en verheug me op alle uitdagingen van het nieuwe jaar!


3 opmerkingen:

Beate zei

Hoi Wendy,

Ja, natuurlijk moet ik nu wel even reageren. Snik..inderdaad..het is wel snel voorbij gegaan, maar wel met een vrachtwagen vol goede herinneringen en heel veel foto's! Dank je wel voor de superplanning en mooie ervaring. Tot op skype of MSN, liefs, Beate

Anoniem zei

Lieve Wendy
Fijn om te lezen dat je zo genoten hebt van je vakantie.Die had je dan ook echt verdiend.Hier is alles prima. Mama en ik hebben vandaag een bridgedrive gewonnen.Wij zijn daar heel blij mee,want er waren allemaal hele goede bridgers aanwezig. Ome Jo wil als manager met ons de boer op!! HA,ha.Lieve groeten van tante Lies en Ome Jo

Ingrid zei

Hey die MegaWendy!

Die vakantie van jou is omgevlogen en nog minder dan een jaar en dan zitten wij bij jou!!! Ik hoop dat Bo dan niet al te groot is geworden, anders moeten we maar op het balkon slapen...

t mag niet meer, maar HAPPY NEWYEAR!!!

X Indy X Ingrid